Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Failed to enable crypto in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize(https://viga-recruitment.dk/wp-content/uploads/2020/01/laptop.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: operation failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Rekruttering til fastansættelse eller på freelancebasis

Rekruttering til fastansættelse

I rekrutterings-verdenen oplever vi heldigvis, at tiden ikke står stille. Virksomhederne i Danmark har fortsat brug for gode kræfter, og samtaler mellem virksomheder og kandidater foretages ofte virtuelt.

Det er en tidskrævende opgave at ansætte nye medarbejdere, og der er mange spørgsmål der skal vendes og besvares, inden der overhovedet kan udarbejdes en profilbeskrivelse.

Ved ansættelse af en ny medarbejder er det til tider ligetil – samme type ind, som har forladt virksomheden/kommunen. Andre gange er det fornuftigt at kaste alle bolde op i luften for at se, om organiseringen er som den skal være, eller kvalifikationer skal bruges på en anden og mere fordelagtig måde. I takt med at tiden går, og udbud og efterspørgsel forandres, kan det være svært at finde tiden til at se verden i helikopterperspektiv – og det kan vi hjælpe dig med. Som leder får du mulighed for nye og anderledes spørgsmål, og dermed at se egen organisation med nye øjne. På den baggrund kan du træffe beslutninger om fremtidens medarbejdere, organisatoriske placering m.v.

I et rekrutteringsforløb i samarbejde med VIGA Recruitment får du:

  • Udarbejdelse af profilbeskrivelse
  • Search i egen database og netværk
  • Prækvalificering af ansøgere
  • Præsentation af 1-3 kandidater
  • Evaluering og opfølgning

Dertil kan tilkøbes:

  • Indhentning af 2 referencer
  • Personligheds-test
  • Deltagelse ved de personlige samtaler

Pris for tilkøb aftales individuelt, afhængig af opgaven.

Du vinder – du får ihærdighed, ærlighed, professionalisme og respekt for både dig og opgaven. Og ikke mindst den rette kandidat til jobbet.

Rekruttering på freelancebasis

Til kortere projekter eller hurtig opstart, kan det være en stor fordel med medarbejdere på freelancebasis. Søger du kandidater på freelancebasis, er processen ofte en smule anderledes. Medmindre der er tale om mange profiler der ønskes ansat på en gang, vil der typisk være tale om headhunting.