Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Failed to enable crypto in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize(https://viga-recruitment.dk/wp-content/uploads/2020/01/laptop.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: operation failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Online terapi til unge

Fokus på de unge

Vi ved af erfaring, at mange mennesker i denne tid er ramt af stress, ensomhed og håbløshed. På arbejdspladser er presset stort, for de unge mennesker er kravene himmelhøje og coronaens begrænsninger og isolation ødelæggende for mange mennesker generelt. Mange familier splittes og rammes hårdt af konflikter, som kan virke uoverskuelige, når hjemsendelser og forbud sætter ind.

Vi har to uddannede psykoterapeuter (Birgitte Garde og René Vilsgaard) i virksomheden, med erfaring i terapiens, rådgivningens og supervisionens verden. 

Vi tilbyder terapi til unge mellem 18 og 30 år. Det kan være:

  • Unge med manglende tro på sig selv – lavt selvværd og problemer med selvtilliden
  • Unge med problemer på hjemmefronten – herunder hjem med vold og misbrug (René Vilsgaard har stor erfaring i terapisamtaler med unge i TUBA (Terapi og rådgivning for unge, der er børn af alkohol- og stofmisbrugere)
  • Unge der har brug for afklaring af egne evner og ønsker til fremtiden
Der er i disse år, et helt særligt fokus på de unge mennesker mellem 18 og 30 år. Mange af de unge, der kommer i bl.a. kommunernes beskæftigelsesindsats, oplever en usikkerhed i livet. Arv og miljø fylder meget, når der f.eks. er tale om en opvækst med misbrug og vold i hjemmet. Manglende selvtillid og selvværd giver for mange en usikkerhed, og et uafklaret billede af egne evner og ønsker til livet og fremtiden.

Disse unge mennesker har brug for motivation til at tage fat i livet, med de mange muligheder der er. De har brug for at få styrket troen på egne evner, at få boostet selvværdet og tilliden til, at der er en vej for alle.

Det gælder også når vi taler job og uddannelse. Har folkeskolen været et helvede, er det svært at se sig selv på en videregående uddannelse. Frygten for at fejle, at give op, blive fyret/smidt ud – frygten for at genopleve meget af det, som barndommen og ungdommen måske primært har været præget af. Handlemønstre gentages med samme resultat – de unge skal vises en anden vej.

Vi har som samfund en stor og vigtig opgave i, at få disse skønne unge mennesker til at tro på sig selv. Og få dem til at tro på, at vi tror på dem, og at der er brug for alle.

Vi kan således klæde dem på med mod og selvtillid. Vi kan arbejde med at møde dem i øjenhøjde, så vi starter processen præcist dér, hvor det enkelte menneske er.I denne Covid-19 tid, afholdes alle møder og samtaler virtuelt.
Og så ses vi på den anden side af vaccinen