Om os

Hvordan kan vi hjælpe

VIGA Recruitment er en lille rekrutteringsvirksomhed med base i Svendborg – med kunder fordelt over hele landet. Vi er et team, der er specialiseret inden for HR, IT og psykologi.  Vores ressourcer dækker meget bredt, og det har vist sig at være en kæmpe fordel i arbejdet med både rekrutteringsprocesser – både hvad angår fastansættelser og til freelancere – men også i afklarings- og outplacment-forløb.

Vores værdier

Værdi for dig er vores primære mål

Vi ønsker hverken at binde eller indhegne vores kunder i komplicerede og lange kontrakter. Derfor vil du som kunde opleve simple og enkle aftaler, når ordrer skal bekræftes.

Vi har dine behov i fokus i hele processen, og vil gøre alt hvad vi kan, for at du får de bedste kandidater præsenteret.


Ingen overspringshandlinger – du har krav på kvalitet

Vi ønsker at bygge vores forretning på at være åbne og troværdige i alle henseender. Vi holder hvad vi lover, leverer gennemarbejdet prækvalificeringer og følger alle opgaver til dørs.

Vores kunder skal opleve en åben tilgang til de opgaver de skal have løst hos VIGA Recruitment, hvor intet pakkes ind eller fejes ind under gulvtæppet. Derfor vil du også opleve, at vi tør sige vores mening, uanset om det er til kandidaten eller kunden. Vi tror på en åben og ærlig dialog i hele vores rekrutteringsproces – også under hele vores relationsforløb.


Grundighed er vores varemærke, så du får valuta for pengene på både det faglige plan, og i lige så høj grad på det personlige plan i vores match

Vi matcher både det faglige indhold og den personlige profil. Vi holder fokus på, at kemi og personlige egenskaber er afgørende for et godt match til et eksisterende team.


Ansvaret er fælles – sammen finder vi den kandidat du har brug for

Tillid kan hverken købes eller anskaffes. Tillid bygges op over tid, og er noget vi gør os fortjent til. Derfor gør vi meget ud af en god relation til vores kunder, hvor vi løbende afholder statusmøder både med kunde og kandidater, der har været igennem vores rekrutteringsforløb.

Dialog og tæt samarbejde mellem VIGA Recruitment og vores kunder, er afgørende for en effektiv og kvalitativ rekrutteringsproces.


  • 151,230Applicatios
  • 87,113Job Posted
  • 1748Total Views
  • 151,230Total Employers