Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Failed to enable crypto in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Warning: getimagesize(https://viga-recruitment.dk/wp-content/uploads/2020/01/laptop.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: operation failed in /var/www/viga-recruitment.dk/public_html/wp-content/themes/jobcareer/backend/theme-components/cs-header/cs_functions.php on line 758

Øvrige konsulentydelser

cs_image_url

Som leder kan man stå i ensomme processer med mange beslutninger der skal træffes. Har du ikke brug for hele forløb, som beskrevet under VIGA Recruitments ydelser, har du naturligvis mulighed for konsulentydelser på del-elementer af vores øvrige tilbud.

Valg af profil til en ledig stilling og udarbejdelse af profilbeskrivelse
De fleste genbesætter en ledig stilling med en profil magen til den medarbejder der lige er rejst, men er det altid det rigtige at gøre? Meget har måske forandret sig i organisationen, opgaver kan eventuelt med fordel omfordeles, ligesom det kan overvejes, om stillingen skal genbesættes i en anden organisatorisk indplacering.

Du kan få hjælp til og rådgivning omkring udarbejdelse af profilbeskrivelse, herunder: hvad skal der fokus på, når der annonceres og headhuntes? Hvordan sælger du bedst muligt det ledige job?

Opsigelser
Opsigelse af en medarbejder – og processen før, under og efter. Det er aldrig rart at opsige en medarbejder – hverken for medarbejder eller leder. Er der tale om flere opsigelser, kan mange spørgsmål dukke op: ”hvordan gør vi det?”, ”hvem siger det til den enkelte medarbejder”, skal den enkelte gå ”den grønne mil” igennem hele organisationen, eller kan situationen håndteres på en mere respektfuld måde?

Der er mange overvejelser man som leder skal gøre sig, så den enkelte medarbejder opsiges så humant og skånsomt, som det nu er muligt. Der skal muligvis tilbydes en mentor eller coachingfunktion, eller anden form for støtte til den/de opsagte medarbejdere.

Nogle virksomheder tilbyder afklarings, og/eller outplacement forløb i forbindelse med afskedigelser, for at hjælpe den enkelte videre i arbejdslivet. Dette er en proces VIGA Recruitment ligeledes kan være behjælpelig med – se mere under YdelserMatch af og reference på dine nye medarbejdere
Hjælp til rette match i en ansættelsesproces – du annoncerer og modtager ansøgninger og CV, og vi kan hjælpe med at finde de rette match i forhold til den videre proces.

Referencer på udvalgte kandidater – vi kan gå i dybden og undersøge, hvilken kandidat du egentlig har fundet. Det er nemlig ikke altid kun tidligere ledere der er interessant at tale med, det kan i lige så høj grad være en tidligere kollega. Vi indhenter reference på både det faglige og personlige plan.

Til rekrutteringsvirksomheder
Har du en rekrutteringsvirksomhed, tilbyder vi freelance hunting processer. Kontakt Birgitte Garde på tlf.: 2818 1891 for pris og mulighed for aftale.

Ingen HR-afdeling?
Er du i en virksomhed uden intern HR-afdeling, tilbyder vi freelance hunting processer, hvor der afstemmes ud fra den enkelte opgave, i hvilket omfang du har brug for hjælp.
cs_image_url